Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tästä kanavapaketti hinnasto

 

Maxivision digiboxi 149 €

050 323 6007 Markku

markku@markmind.fi

 

Maxivision Viihdeboksi

Maxivision Viihde on palvelu, joka tuo ulottuvillesi parhaat kanavapaketit HD-laadulla, massiivisen elokuvakirjaston ja kätevät tallennusominaisuudet. Kaapelia ei tarvita - nettiyhteys riittää. Saat Maxivision Viihteen käyttöösi hankkimalla Viihdeboksin (149 €). Sen jälkeen maksat vain tilaamastasi sisällöstä. Jo Peruspalvelu (6 € /kk) sisältää 16 kanavaa, joista 7 HD-laadulla. Maxivision Viihdeboksi on televisioon ja laajakaistaan kytkettävä päätelaite, joka toimii kaikkien operaattoreiden liittymissä.

 

Maxivision Viihdeboksin Peruspalvelu 6€/kk

Maxivision Peruspalvelu on ensimmäinen askeleesi viihteen valtaväylälle. Peruspalveluun kuuluu 16 kanavaa, joista 7 HD-kuvanlaadulla. Peruspalvelun hankittuasi voit ostaa muita kanavapaketteja ja lisäpalveluja.

Peruspalvelun kanavat: YLE 1/HD, YLE 2/HD, MTV3/HD, Nelonen/HD, Nelonen HERO, YLE Teema/HD, YLE Fem/HD, FOX/HD, Sub, Jim, Kutonen, TV Viisi, LIV, AVA, Frii, Harju & Pöntinen

 

BONUS kanavapaketti peruspalvelun tilaajalle:Eurosport ja Discovery Channel 0 €/kk, sis. ohjelmakirjastot.

Ohjelmakirjastot tallentavat automaattisesti Eurosportin ja Discovery Channelin ohjelmat 7 päivän ajaksi. Niistä voit katsella mieleisesi ohjelmat itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. BONUS-paketin voi aktivoida itse Maxivision-palvelukeskuksessa Peruspalvelun oston jälkeen, ja se on voimassa vuoden kerrallaan.

 

Tallennuspalvelu

Tallennuspalvelulla tallennat Peruspalvelun kanavien ohjelmia. Tallenteiden hallinta käy Maxivision-palvelukeskuksen kautta missä ja milloin tahansa.

Jos suosikkisarjasi on ehtinyt jo alkaa eikä tallennus ole päällä, ei hätää. Voit palata ohjelman alkuun Aloita Alusta -toiminnolla. Aloita Alusta -toiminto kuuluu Tallennuspalveluun, ja toimii kaikilla Peruspalvelun kanavilla

Tallennustilaa voit laajentaa lisätallennustilalla, jossa tallenteiden säilytysaika on 2 vuotta. Lisätallennustilaa voit ostaa 100 tunnin paketeissa Maxivision-palvelukeskuksesta.

MAXIVISION TALLENNUSPALVELU 6€/KK

  • Tallennustilaa 500 tuntia
  • Voit tallentaa kaikkia Peruspalvelun kanavia
  • Ohjelmien automaattiset sarjatallennukset
  • Aloita Alusta -toiminto
  • Tallenteet myös HD-laadulla
  • Tallenteet toimivat kaikissa samaan asiakastiliin liitetyissä Viihdebokseissa ja mobiilissa
  • Tallenteiden säilytysaika on 3kk